Onderhoud

Schuren of restaureren

ONDERHOUD

aan uw parketvloer is misschien niet iets waar u graag aan denkt. Het kost tijd en moeite. Toch is goed en regelmatig onderhoud belangrijk voor de duurzaamheid van uw parketvloer; u voorkomt er onnodige reparaties mee. We maken een onderscheid in periodiek onderhoud, het wekelijks dweilen en stofzuigen van uw vloer en preventief onderhoud, het voorkomen van krassen en deuken door het gebruik van de juiste dop of glijder voorzien van vilt, Teflon of KLIKVILT.


Daarnaast heeft u het jaarlijks onderhoud aan uw parketvloer. U kunt ervoor kiezen dit zelf te doen, maar u kunt het ook door Rotterdam Parket laten doen door middel van een onderhoudscontract

 

WANNEER er sprake is van redelijke tot ernstige slijtage van uw parketvloer kan er groot onderhoud worden gepleegd. De vloer wordt dan opnieuw afgeschuurd en afgewerkt met olie of lak naar keus.

 


Heeft u waterschade aan uw vloer, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben de expertise om duidelijke taxatierapporten op te maken en zijn deskundig in het repareren van veel voorkomende schades. Neem contact met ons op voor een gedegen advies.

 

 

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract, neemt u dan contact met ons op. Wij geven u een gedegen advies.

 Rotterdam Parket Traditioneel parket Ouderwetse servicegerichtheid Ons vakmanschap Vloerverwarming en parket Vaste en stille vloer Houtsoorten en patronen Vlechtpatroon Visgraatpatroon
Nil Volentibus Arduum (niets is onmogelijk voor hen die willen)