Traditioneel parket

 

 

ER BESTAAT

oneindig veel variatie in traditioneel parket. We zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rij:

 

 

  • Houtsoorten: Iedereen kent het tijdloze Eiken. Tegenwoordig kunt u uit nog veel meer houtsoorten kiezen. Van West-Afrikaans Muteneye tot roodachtig Padoek en van Canadees Maple tot klassiek Mahonie.
    TIP: Kijk op de site van onze parketleverancier: www.lieverdink.nl
  • Patronen: kubuspatroon, vlechtpatroon, visgraat, Versailles patroon, ladderpatroon, elleboogpatroon, Hongaarse punt, Weense punt, blokpatroon, D'Aremberg. Bijna elk patroon is te realiseren in traditioneel parket.
  • Randafwerking: een combinatie van banden en biezen is een verrijking van uw parketvloer.

  • Plinten: voorheen ondergewaardeerd, maar zeker bepalend voor de sfeer in uw huis. Wij bieden vele mogelijkheden in MDF wit gegronde plinten, variatie in dikte, hoogte en profiel. (zie ook www.sfeerplinten.nl)
  • Afwerkingsmogelijkheden: uw parketvloer kan worden afgewerkt met een lak of olie. De keuze in lak kan variĆ«ren van extra mat tot hoogglans. Olie kan ook toegepast worden met een kleurpigment.
  • Traditioneel parket is prima te combineren met vloerverwarming door haar dunne maar massieve structuur. Wij informeren u graag over welke houtsoorten geschikt zijn op vloerverwarming en de daarbij behorende spelregels. (zie ook het onderdeel FAQ op de website www.lieverdink.nl)

 

 

 

Welkom


ROTTERDAM PARKET is het parketbedrijf dat zich met recht specialist in traditioneel parket mag noemen.

 


Sander en William Sonnemans hebben er bewust voor gekozen om zich alleen te richten op deze meest ambachtelijke vorm van parketleggen. Wij verstaan ons vak en onderscheiden ons in kennis en vaardigheid, creativiteit, transparantie, klantbetrokkenheid en ouderwetse servicegerichtheid.

 


Kiezen voor Rotterdam Parket is kiezen voor zakendoen in een ongedwongen sfeer. Alleen zo krijgt u een unieke vloer op basis van uw wensen en ons vakmanschap.

 

VLOERVERWARMING EN PARKET, DAT KAN!
Traditioneel parket is zeer goed te combineren met vloerverwarming.
Rotterdam Parket Traditioneel parket Ouderwetse servicegerichtheid Ons vakmanschap Vloerverwarming en parket Vaste en stille vloer Houtsoorten en patronen Vlechtpatroon Visgraatpatroon
Nil Volentibus Arduum (niets is onmogelijk voor hen die willen)